Fontosnak tartjuk közölni, hogy a járvány idején is vállalunk kaputelefon szerelési munkákat otthoni, ipari, kereskedelmi és közületi megrendelőinknél.

A munkavégzés előtt, közben és után a következő megelőző óvintézkedéseket vezettük be:

Munkaidőn túl is betartjuk az egészségügyi előírásokat.

Karanténban tartózkodó személyek otthonában nem vállalunk munkát. Amennyiben a munkavégzés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkozunk a címen, úgy a munkavégzést felfüggesztjük, vagy el sem kezdjük.

Hogyha légúti megbetegedésre utaló tünetei vannak, vagy a környezetében valaki éppen beteg, azt kérjük jelezze. Egyeztetünk egy új időpontot a gyógyulás után.

Érkezés előtt és távozás után fertőtlenítjük a kezünket.

Érkezéskor kezet nem fogunk, ökölpacsit nem adunk, minden érintkezést elkerülünk.

A lehetőségekhez mérten a legnagyobb védőtávolságot tartjuk ügyfeleinktől, amire akár többször is figyelmeztetjük a megrendelőt.

Kérjük, hogy fogadásunkkor és a munkavégzéskor a megrendelőn kívül a lehető legkevesebb családtag, munkatárs vagy képviselő legyen a munkaterületen.

Szájat és orrot eltakaró maszkban dolgozunk, ennek helyes viselésére kérjük az ügyfeleinket is. Szükség esetén a legnagyobb tisztelettel, de többször is megkérjük a helyes maszkviselésre megrendelőnket.

Hogyha a munkaterületen meg lehet oldani a munkavégzés idejére az állandó szellőztetést (például melléképületben, padlástérben, ajtóval elválasztható és jól szellőző szobában), akkor a szájmaszkot levesszük. Erről a megrendelőt előzetesen tájékoztatjuk, és ha nem egyezik bele, természetesen viseljük tovább.

Más szakma képviselőivel nem dolgozunk azonos címen azonos időben (például burkoló, festő, vízvezeték-szerelő, ...).

A munkát munkavédelmi kesztyűben végezzük.

Csak a legszükségesebb felületekhez érünk hozzá, lakott ingatlanban mellékhelyiségre nem megyünk, kávét és üdítőt nem kérünk, köszönjük.

A munkavégzés befejeztével készpénzben is fizethet, de előnyben részesítjük az azonnali, online banki átutalást, melyet telefonszámunkra, mint másodlagos bankszámla azonosítóra is indíthat.

A munkavédelmi cipőnket sajnos nem vehetjük le, ezért javasoljuk a távozásunk utáni fertőtlenítős felmosást.

Bízunk benne, hogy a fenti óvintézkedések maradéktalan betartásával el tudjuk kerülni a megfertőződést, és betegszabadság miatti szünet nélkül állhatunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Tavasz óta maszkban dolgozunk, már hozzászoktunk.
2020 tavasza óta maszkban dolgozunk, már hozzászoktunk.