Kaputelefon szerelőt keres Sopronban vagy környékén?
Jó helyen jár!

  Kaputelefon szerelő Sopronban

Vállaljuk kaputelefon-rendszerek telepítését és felújítását Sopronban és környékén az 1-2 lakóegységes családi házaktól kezdve a tízemeletes panelházakig. A magánszemélyeken és társasházakon kívül örömmel dolgozunk vállalkozásoknak és közületi szervezeteknek is! 

Először minket hívjon!
A kaputelefon vezetékeinek vakolat alá süllyesztése bontással és porral jár, ami káros hatással lehet a többi szakkivitelező munkájára. Ezért kérjük, hogy építkezéskor vagy felújításkor a többi szakember érkezése előtt minket hívjon!

Miben tudunk segíteni?
A legkisebb munkára is kimegyünk, segítünk!
A kiszállás ingyenes, kiszállási díjat nem kérünk!
Ingyenes tanácsadás és felmérés.
Egyszerű csengő telepítése, javítása.
Kaputelefon telepítése:
 - családi házba,
 - társasházba,
 - emeletes társasházba,
 - panelházba.
Videotelefon rendszer telepítése családi házba.
Kaputelefon karbantartás:
 - kapunyitó kód módosítása,
 - kapunyitó proxy (korong) programozása,
 - hibakeresés, elhárítás.
Teljes körű villanyszerelés (Villanyszerelő-Sopron.hu).

Az általunk elvégzett munka minden esetben szakszerű, az előírt szabványoknak megfelelő. A felhasznált szerelési anyagokat alaposan megválogatjuk - kizárólag az EU-ban és Magyarországon bevizsgált és engedélyezett, a szabványoknak megfelelő eszközöket, szerelési anyagokat és szerelvényeket használunk a legjobb márkák kínálatából, megbízható szaküzletekből.

Hol vállalunk munkát?
Sopronban
Ágfalván
Balfon
Brennbergbányán
Fertőbozon
Fertőrákoson
Görbehalmon
Harkán
Kópházán
Nagycenken
Óhermesen
Sopronkőhidán
Tómalmon
Újhermesen
Távolabb csak nagyobb munkákat vállalunk!
Ausztriában nem dolgozunk!

Amiben nem tudunk segíteni:
A 0-24 hibaelhárító szolgáltatásunk jelenleg szünetel!
Háztartási-, kerti- és barkácsgépek javítása.
Légkondicionáló és hőcserélő berendezés telepítése, javítása.
Napelemes rendszerek telepítése.
Kapunyitó rendszerek, sorompók és beléptetők telepítése, javítása.
Riasztó-, megfigyelő-, és tűzjelző rendszerek telepítése.
Napellenzők, redőnyök, árnyékolók telepítése.
Villanybojlerek cseréjét, falra rögzítését, vízhálózatra kötését nem vállaljuk!
Fenti készülékek elektromos csatlakozási pontját kiépítjük.

Munka közben legfontosabb szempontunk a biztonság. A munkavédelmi szabályok betartásával ellentétes lenne a szigetelt talpú munkavédelmi cipőt levennünk, ami az életünket óvja egy áramütés esetében, és a leeső tárgyak okozta sérülésektől. Kérjük, az érkezésünk előtt a kaputelefon alatti kényes szőnyegeket hajtsa össze, a padlószőnyeget takarja le. A kutyákat imádjuk, de dolgozni sajnos nem tudunk mellettük - ha van kutyája, kérjük, az érkezésünkkor zárja el még akkor is, ha "nem bánt", vagy "csak szimatol". A lehulló éles fémforgácsok és vékony, szúrós vezetékdarabok a kutya talpát felsérthetik! A kutyus, és a mi testi épségünk érdekében szabadon engedett kutya (és bármilyen más háziállat) mellett nem végzünk munkát.

A munkaidőnk munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 órától 15:00 óráig tart.

Már meglévő, de érintésvédelmi, szerelési, tűzbiztonsági szempontból aggályos elektromos hálózat javítását, bővítését megtagadhatjuk.

Munkánkról kivétel nélkül, minden esetben számlát és jegyzőkönyvet állítunk ki. Fizetni kisebb munkák esetén a munka befejezte után tud, 2 vagy több napig tartó munka esetén a kivitelezői szerződésben foglaltak szerint előleget kérhetünk, és az elvégzett munkafázisok után tudja kifizetni a munkadíjunkat. Lehetősége van a fizetésre készpénzben, de előnyben részesítjük az azonnali banki átutalást. A számlát kisebb munkák után azonnal, a helyszínen kiállítjuk és automatikusan elküldjük e-mailben, de igény esetén postai úton is, kinyomtatva eljuttatjuk. Nagyobb munkák esetén átvételi elismervényt állítunk ki, és a számlát 1 munkanapon belül (általában még aznap este) elküldjük e-mailben, és kérés esetén nyomtatva is, postai úton.

Munkatársaink józan életűek, nálunk senki nem dohányzik. Munka közben nem hangoskodunk, nem káromkodunk, és a lehető legkevesebb kosszal dolgozunk. Munkaterületünket rendszeresen feltakarítjuk, és a közös közlekedő utakra (folyosó, lépcsőház) került szennyeződéseket azonnal eltávolítjuk.


Codefon kaputelefon
Video kaputelefon, melyet az okostelefonunkról is vezérelhetünk.